Beställa plantor

Privatpersoner

Du får gärna förbeställa plantor och hämta dem senare och då gäller följande:

  • värdet ska vara 1000 kr eller högre
  • du förskottsbetalar med faktura
  • förbeställningen är bindande, pengar återbetalas endast om vi inte kan leverera det som beställts
  • du håller ditt hämtningsdatum

Skicka ett mejl med dina önskemål, namn, adress, telefonnummer och önskad hämtningstid så återkommer vi till dig.

Företag, föreningar och andra kunder

Vi producerar gärna plantor till restaurangodlingar, stadsodlingar eller andra planteringar – offentliga eller privata. Om du representerar ett företag, en förening, kommun eller ett projekt som behöver större eller mindre kvantiteter, så beställ det gärna i förväg. Eftersom ekoplantan är en småskalig plantskola behöver vi få in beställningarna i god tid under vårvintern. Ring eller mejla så pratar vi om saken.

tomatplantor

Sedan 2012 drar vi varje år upp grönsaksplantor och kryddväxter till Familjehuset i Växjö, som fått projektpengar för att anlägga en ekologisk stadsodling.

Vi har producerat kryddväxter till Bredaviks Örtagård på Sturkö i Blekinge, som är en örtagård uppbyggd enligt den medeltida klosterörtagården från 1300-talet.

Våren 2015 startade Naturligtvis i Malmö/Utique en stadsodling i Malmö, bland annat med hjälp av plantor från Ekoplantan. Vi producerade ett stort gäng plantor till grönsaker, kryddväxter och ätbara blommor.

Våren 2016 startade restaurang Moccasin i Malmö en egen odling till sitt kök. Vi är glada att vi fick förtroendet att få producera plantorna!

Vintern 2016 fick vi det roliga arbetet att rita en köksträdgård till pensionat Stensvik i Kristianopel som även driver café Sött & Salt. Under 2017 kommer vi att leverera alla plantor till köksträdgården som är ca 400 kvm stor.