Ekoplantans webbutik har öppnat!

Nu kan du beställa vitlök till utsäde från vår nya webbutik. Vi är helt nya på att bygga webbutiker så det kan säkert finnas saker du undrar över eller sådant du saknar. Säg till oss, vi blir bara glada för dina synpunkter!

sabadromeSå småningom kommer även kurserna ut i webbutiken. Håll utkik! Det blir tre kurser i att ta hand om skörden nu i september.

närbild tomatkonservVarmt välkommen att titta in!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ekoplantans webbutik har öppnat!

 1. Tineke Corin skriver:

  Vilka fina vitlökar! Jag undrar bara hur mycket man får för 25kr – är det en lök och det blir så många klyftor det blir, eller är det ett visst antal klyftor? Behöver bara veta hur mycket jag ska beställa 🙂

  • Monika Hulthe skriver:

   Vitlökarna kostar 25 kr/lök. Om du tittar i informationen om varje löksort så ser du ungefär hur många klyftor den har. Varje klyfta du sätter blir en lök. Om du sätter stora klyftor får du stora lökar, sätter du små klyftor får du mindre lökar.

 2. Lena skriver:

  Snygg webbutik! Men jag var tydligen inte tillräckligt snabb i vändningarna, Cledor tog visst slut på direkten. Kommer du att få in mer, eller ska jag leta på annat håll? Det är ju ingen direkt brådska egentligen, om det inte är så att den riskerar att ta slut överallt?

  • Monika Hulthe skriver:

   Tack! Vi har fått en flygande start och ett par sorter är redan slut.
   Lagersaldot ändras vid köp, avbeställning och när man inte betalar i tid (men vi skickar förstås påminnelse först). Lagersaldot ändras även när vitlöken kommer hem eftersom det är först då jag kan räkna antalet. Före det är antalet uppskattat i förhållande till förväntade lökar/kg. Nu är Primor, Sabagold och Sabadrome räknade. Clédor och Flavor väntar jag in inom kort och då kommer deras lagersaldo förmodligen att öka, så håll utkik!

 3. Lena skriver:

  Ok, då håller jag utkik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *